Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Ciocan pentru carne
Cantar digital pentru bucatarie
Perie de pantofi
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:27
la 09:01
de Panacris 9
ieri la 12:48
ieri la 09:29
de RODIMUR 8
pe 17.02 la 13:30
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Panacris
Meea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giuliana 1
sorinabutaliu 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...