Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:59
la 09:49
la 09:30
ieri la 10:07
pe 27.11 la 10:46
de oanapl 7
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
de Constelatialeu 9
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
danytimo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...