simona119

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 09.12.2011

RETETE21
PRIETENI72
Retete / Dulciuri

Tort de lamaie cu sos de piersici

In Torturi la 23 Iul 2013

Biscuitii se piseaza in blender pana devin pudra si se amesteca apoi bine cu untul topit. Se transfera blatul de biscuiti intr-o forma de tort cu fund detasabil, se niveleaza bine si se pune la frigider pana cand este gata crema. Se amesteca apoi crema de branza Ceva fin cremos cu mascarpone si...

Mar copt cu crema de mascarpone

In Dulciuri la 30 Mai 2013

Spalati bine merele, taiati-le cubulete si dati-le la cuptorul incins pana se inmoaie si incep sa lase suc. Intre timp pregatiti crema. Amestecati bine intr-un bol crema de branza cu branza mascarpone pana obtineti o pasta. Adaugati oul (daca alegeti sa il folositi) impreuna cu zaharul, esenta...

Double chocolate cheesecake

In Prajituri la 21 Mai 2012

Crusta Sfarmati bine biscuitii si amestecati-i apoi cu untul topit. Luati o tava cu pereti detasabili, tapetati-o cu hartie de copt si adaugati amestecul de biscuiti cu unt. Acoperiti uniform fundul tavii, presand cat de bine posibil si incercati sa creati si o margine inalta de 1-2 cm. Dati...

Placinta cu branza dulce si stafide

In Prajituri la 15 Mai 2012

Branza de vaci se amesteca cu crema de branza, 2 oua si zahar. Amestecati totul foarte bine, iar la sfarsit adaugati stafidele. Ungeti tava cu putin ulei, si asezati maxim trei foi de placinta in ea avand grija ca foaia de placinta sa depaseasca marginile tavii. Adaugati jumatate (mie mi-a...

Clatite cu crema de branza fina

In Dulciuri la 23 Mar 2012

Aseara am avut pofta de clatite, dar am vrut sa incerc ceva nou si deosebit, asa ca am facut o umplutura de crema de branza care a iesit minunata. Am amestecat 450g de crema de branza cu 2 galbenusuri, 4 linguri de zahar brun, si coaja rasa de la doua portocale. La final, am adaugat pentru...

Tort Joffre

In Torturi la 9 Mar 2012

Intr-un vas, amestecati untul cu 200 g zahar pudra si 6 galbenusuri adaugate pe rand pana cand obtineti o compozitie omogena si cremoasa. Separat, puneti pe foc 5 linguri de apa cu 100 g zahar tos si 50 g cacao, si amestecati incontinu pana cand zaharul se topeste si obtineti un sirop mai gros de...

Chec "bicolor"

In Prajituri la 24 Ian 2012

Intr-o cratita mai inalta, bateti bine zaharul cu unt pana cand obtineti o pasta omogena. Adaugati apoi pe rand, amestecand continuu, cele 4 oua. Dupa ce ati incorporat primele trei ingrediente, adaugati iaurtul si bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie, si amestecati bine....

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 23.07.2013

Tort de lamaie cu sos de piersici

publicat la 30.05.2013

Mar copt cu crema de mascarpone

publicat la 19.09.2012

Noodles cu pui si legume

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Pana nu conduci tu singura masina, n-o sa inveti niciodata sa injuri corect

 
 
 
Retete preferate
Sufleu de conopida

Voturi:43

Kremzli

Voturi:23

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]