![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 23.07.2013
publicat la 30.05.2013
publicat la 19.09.2012
Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.
Bucataras.ro
[email protected]
Piept de pui cu legume gratinate
Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ulei de masline cu busuioc si se lasa cam 20 min la marinat. Pregatiti puiul in tigaie sau gratar, fara ulei. Separat puneti legumele intr-o tigaie adanca cu putin unt, si sotati-le maxim 10 minute. Mixul pe care l-am...
Pulpe impanate la cuptor cu cartofi gratinati
Pulpele curatate si spalate, asezati-le intr-un vas termorezistent uns cu unt si cu un catel de usturoi. Asezonati-le cu sare, piper si busuioc si impanati-le cu usturoi. Adaugati putin ulei de masline si apa cat sa le acoperiti, si bagati-le la cuptor pentru 60 minute la 200 grade. Taiati...