Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.11.2015
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...
mai multe
publicat la 08.11.2015
Taietor de pizza
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Unghiera BISALUO
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 19:55
ieri la 14:14
de Bucataras 6
ieri la 08:30
de Retete_gustoase 1
pe 05.02 la 12:49
pe 05.02 la 12:20
8 comentarii
de Rocsi 9
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Adinuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulianacj 1
Teona 1
opia 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
NEGRESA
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...