Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.11.2015
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...
mai multe
publicat la 08.11.2015
Set de 2 borcane de depozitare
Perna ergonomica Karll
Taietor de pizza
Pensula de patiserie
Set de 2 teluri Kasahome
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
pe 23.06 la 09:34
de Constelatialeu 9
pe 21.06 la 18:31
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
oanapl
Bucataras
RODIMUR
vasimur
dantes 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LUK 1
Nepotica 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
NEGRESA
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...