Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.04.2014
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Tava pentru servire Jalz Jalz
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Lumanare parfumata
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
de Constelatialeu 9
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui pe sticla la cuptor
Se curata puiul si se spala foarte bine. Se usuca cu prosoape de hartie. Usturoiul se zdrobeste pe tocator cu ajutorul unui cutit. Se cresteaza pielea si se baga pe sub piele bucati de usturoi. Se unge puiul cu ulei, vegeta, piper, cimbru, boia...