
publicat la 19.10.2014
publicat la 19.10.2014
publicat la 14.10.2014
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Cornuri cu gem
Intr-un bol punem faina si drojdia uscata. Adaugam apoi margarina topita si mierea. Incepem sa adaugam apa calduta si amestecam cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Nu e nevoie sa framantati aluatul e suficient sa il amestecati bine. Daca nu le faceti de post puteti adauga lapte in loc de...
Placinta de post cu ciuperci
Punem faina, sarea si drojdia intr-un vas. Adaugam apa calduta si uleiul si omogenizam. Lasam aluatul obtinut la dospit pana isi dubleaza volumul. Cat sta aluatul la dospit pregatim umplutura. Punem margarina taiata cubulete intr-o craticioara si adaugam ceapa verde tocata marunt si...