
publicat la 14.03.2013
publicat la 06.03.2013
publicat la 06.03.2013
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Ficatei in sos de rozmarin
Eu am lasat ficateii in lapte in jur de 1 ora. Daca vreti puteti sari peste acest pas mai ales ca parerile sunt impartite si mai nou nu ar ajuta la nimic acest lucru. Intr-o tigaie topim untul adaugam un strop de ulei si calim ceapa taiata rondele. Cand ceapa s-a inmuiat punem ficatii...
Aripioare cu susan
Intr-un castron se sparg ouale si se bat cu piperul si condimentele pentru pui. Eu nu mananc foarte sarat asa ca nu am mai adaugat sare, deoarece condimentele deja aveau, voi faceti cum doriti. Pe o farfurioara intinsa am pus susanul. Operatiunea e destul de simpla, se trece aripioara intai...