yammy

1

Bucataras
incepator

Mures

Bucataras din 01.05.2009

RETETE103
PRIETENI11
Retete / Aperitive / Garnituri

Chiftelute de linte cu susan

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2009

Lintea se fierbe in supa cu dafin 30 min, Se scoate foaia de dafin. Se curata morcovul si ceapa, se rad si se calesc. Se amesteca apoi cu verdeata, susan, oua, faina, smantana, fulgi de ovaz si linte si se condimenteaza. Cuptorul se incinge  la 120 grade. Cu mainile umede se formeaza...

Carnaciori vegetarieni

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2009

Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min. Apoi se adauga si celelalte ingrediente si se se da forma dorita -si...

Brocoli pane

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2009

Se fierbe broccoli, dupa ce se spala si se desface buchetele micute in apa cu sare 3 minute. Se lasa la scurs 5/10 minute. Apoi se da prin faina (eu folosesc de grau integrala sau de secara), prin ou batut si se pune la prajit in ulei incins.  Dupa ce se scot din ulei si se lasa pe un...

Cartofi umpluti

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2009

Cartofii se pun la fiert cam 20 min., ardeiul se opareste si se toaca impreuna cu verdeturile. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins. Se adauga ardeiul si verdeata. Din smintina, brinza si mustar se face un amestec consistent. Cartofii se cojesc si se scobesc. Legumele se amesteca cu...

Conopida cu sos

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2009

Se fierbe conopida. Se prepara un sos alb mai gros, stins cu zeama in care a fiert conopida si se amesteca cu brinza. Se unge vasul care merge la cuptor, se presara cu pesmet, se toarna un strat de sos alb, se asaza deasupra conopida si apoi iar sos alb. Se adauga unt si smintina si se da la...

Drob de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2009

-Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoare -fulgii se inmoaie in apa clocotita -se pun toate ingredientee intr-un lighean -se amesteca pana la omogenizare -se toarna compozitzia intr-o tava tapetata cu hartie de copt -se baga la cuptor pana ce suprafata devine aurie

Chiftelute de naut

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2009

-Nautul se lasa la muiat de seara pe dimineata. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare si vegeta -se zdrobeste nautu cu furculita ca sa ramana bucatele mai mari -toate ingredientele se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine -se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei

Pernute picante de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2009

-Dam cartofii pe razatoare -adaugam ouale -apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam -adaugam faina -amestecam pana nu se mai leaga de mana -infainam bine de tot locul unde lucram si intindem o foaie din care taiem...

Briose cu cascaval sau branza

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2009

-se pune intr-un castron ouale cu uleiul, laptele si cascavalul/branza si se amesteca -apoi se adauga faina si se amesteca -se toarna compozitia in forma de briose unsa cu ulei si se da la cuptor la 200 de grade 20 de minute -dupa ce se racesc se scoat din forma

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]