Adinuta

1

Bucataras
incepator

Warsaw Poland

Bucataras din 20.09.2009

RETETE54
PRIETENI168
Retete / Mancaruri de post

Orez cu ciuperci, legume si rosii caramelizate

In Mancaruri de post la 12 Mar 2011

Pasul 1: Am pus orezul la fiert in apa clocotita cu sare. In alte doua oale mai mici am pus tot apa, in una pentru oparit spanacul si alta pentru a inmuia ciupercile mun. Cand apa a dat in clocot am pus spanacul pentru un minut, apoi l-am scos in apa cu gheata pentru a-si pastra culoarea...

Varza cu ciuperci uscate (masa de Craciun poloneza)

In Mancaruri de post la 26 Dec 2009

  Ciupercile uscate se lasa cateva ore in apa calduta la inmuiat. Eu le-am pusa seara tarziu si le-am lasat peste noapte. Varza murata se taie fidelute (se strange un pic in mana sa nu aiba multa zeama), iar ceapa se taie si ea marunt. Ciupercile se scurg si ele de apa si se taie fasii. Apa...

Supa de rosii cu sos tahini

In Mancaruri de post la 30 Noi 2009

Pasul 1: Se spala bine legumele. Apoi se taie in bucati mai mici ceapa, radacina de patrunjel, telina si morcovul si se pun la fiert cu un pic de sare si ulei de masline. Dupa 20 minute se adauga rosiile curatate de cotorase si taiate in patru si ardelul taiat fidelute. Se mai fierb cam 15...

Pate de masline

In Mancaruri de post la 22 Noi 2009

Se taie ceapa si usturoiul si se scoate miezul de la avocado. Se pun in robotul de bucatarie impreuna cu maslinele, sare (daca e cazul, depinde si de cat de sarate sunt maslinele) si un pic de ierburi uscate si se mixeaza pana devine o pasta tartinabila. Pofta buna si post gustos!

Supa de sfecla cu pierogi umpluti cu varza si ciuperci

In Mancaruri de post la 16 Noi 2009

 Pasul 1 : Am spalat legumele. Am curatat sfecla, morcovul si o ceapa, le-am taiat bucati mari si le-am pus la fiert cam cu un litru si jumatate de apa. Puteti pune si cateii de usturoi la fiert, eu insa i-am pus la sfarsit, zdrobiti. Varza si ciupercile le-am taiat si le-am tocat marunt la...

Mancare rapida de post cu muguri de fasole, ardei si tofu

In Mancaruri de post la 29 Oct 2009

Pasul 1: Am taiat ardeii si rosia fasii, ceapa pestisori, iar tofu in cubulete. Le-am pus in wok-ul in care am incins putin ulei si am amestecat mereu pana au inceput sa se inmoaie putin. Pasul 2: Am adaugat si mugurii de fasole, mazare si linte si o lingurita de zahar brun. Am continuat sa...

Sfecla aromata umpluta cu fasole, telina si ananas

In Mancaruri de post la 20 Oct 2009

Pasul 1: Sfeclele se spala bine si se pun la fiert intregi. Noi fiind mai lacomi am vrut sfecle mai mari, dar cele mai mititele nu va testeaza rabdarea (cele mari le-am fiert mai bine de o ora). Intre timp pregatim “umplutura”, amestecand intr-un bol fasolele rosii cu mugurii de...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]