
publicat la 24.07.2014
publicat la 23.06.2014
publicat la 01.02.2014
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Prăjitură cu vişine
Se separă ouăle, albuşurille se bat spumă cu praful de sare. Când spuma s-a intarit se adaugă zahărul, vanilia, coaja şi zeama de lămâie. Galbenuşurile se freaca cu uleiul până se incorporează şi se adaugă peste albuş. Făina se amestecă cu praful de copt si se...
Negresa
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si apoi se adauga pe rand: zaharul, galbenusurile, faina in ploaie, gemul, nuca si bicarbonatul stins, apa minerala si uleiul. Dupa obtinerea compozitiei se pune in tava tapetata cu hartie de copt sau cu ulei si se da la cuptor cca 40 de...