Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 250 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 14:01
la 13:05
la 10:56
de Panacris 9
ieri la 14:38
pe 19.02 la 12:27
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
- Andreea -
vasimur
MIUTA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
roxanamiti 1
arakelian 1
matusica 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....