Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Rola de folie pentru prajituri
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Termometru cu ecran LCD
Perna ergonomica Karll
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:27
de Bucataras 8
la 10:01
ieri la 08:45
pe 16.06 la 09:24
pe 13.06 la 18:21
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
Rita Ilies 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....