Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cantar digital pentru bucatarie
Perie de pantofi
Set de 2 incaltatoare
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 21:25
de laura_n 7
la 16:49
de Bucataras 6
la 10:02
ieri la 16:57
ieri la 11:04
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
9 voturi
7 voturi
6 voturi
Panacris
Thalia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
maryleo 1
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....