Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 07.12.2014
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....
mai multe
publicat la 07.12.2014
Pensula de patiserie
Set de 4 pahare de whisky
Tava pentru servire Jalz Jalz
Perie de pantofi
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:35
ieri la 10:06
pe 11.11 la 11:02
pe 10.11 la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
vic 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Chris13 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulada cu gem de fragi
Laptele si margarina se pun la fiert, pana se topeste margarina. Cand clocoteste laptele se adauga zaharul, se asteapta pana se topeste zaharul si se adauga faina, cate o lingura, pe rand. Se obtine o ciulama groasa, care se lasa la racit....