CaroleCuisine

1

Bucataras
incepator

Emilia Romagna

Bucataras din 09.01.2012

RETETE12
PRIETENI2
Retete / Mancaruri cu carne

Ficatei de pui cu ceapa caramelizata

In Ficat la 27 Ian 2012

Se taie ceapa julienne si se caleste in 2 linguri de ulei,spre final se adauga usturoiul pisat si cele doua linguri de zahar.Se amesteca cu lingura de lemn pana se caramelizeaza ceapa.Turnam totul intr-un castron In aceeasi cratita se pun la prajit ficateii(eu nu am mai pus ulei in...

Tarta rapida cu pui

In Pui la 23 Ian 2012

Punem intr-o tava foaia de copt, apoi aluatul. Il aranjam frumos, indoim marginile. Intr-un bol batem ouale, adaugam branza si apoi carnea tocata si ingredientele(sare,piper,marar optional),amestecam. Toata compozitia o turnam in tava si deasupra presaram cascaval ras.Bagam in cuptor la 180...

'Mingiute' de carne cu sos marocan

In Mancaruri cu carne la 14 Ian 2012

SOS: Tocam marunt patrunjelul,il amestecam cu carnea,cu paprika,1 lg chimion,sare si piper.Formam 'mingiutele',pe punem intr-o tigaie cu ulei incins si le prajim. Le scoatem,pastram uleiul si in el calim ceapa si usturoiul.Dupa ce se caleste ceapa,adaugam rosiile,paprika si chimionul. Le lasam...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 28.01.2012

Biscuiti Bretoni

publicat la 28.01.2012

Tarta minunata de lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]