Constelatialeu

9

Bucataras
Suprem

com. Floresti

Bucataras din 02.01.2013

RETETE1818
PRIETENI298
Retete / Sandvisuri

Franzela umpluta

In Sandvisuri la 5 Ian 2016

Am facut curatenie in frigider...Taiem marunt, salamul, cascavalul,casul, cabanosul, maslinele, ceapa, peste ele spargem ouale, adaugam sare si piper si omogenizam. Scobim franzela, tain deasupra un capac cat toata lungimea ei, lasand coltucul plin, in scobitura turnam umplutura, deasupra punem...

Sendvis fomist

In Sandvisuri la 13 Oct 2014

Am taiat bagheta pe lungime,am scos dintr-o parte miezul,sa incapa mai mult,am pus crema de branza ,asa sa se ajunga,castravete taiat pe lungime,apo ibastonase de cascaval,feliute de rosie,deasupra cateva ciupercute  si boabe de porumb,ramase de la o pizza.Deci nu era sa irosesc chestiile...

Sandvis miriapod Fan Delaco

In Sandvisuri la 17 Oct 2013

Si acum sa-i dam drumul la imaginatie.Mi-am dorit un miriapod indragostit de ,de....,pai cum de cine,de dumnealui Delaco.Delaco care este bun,divers si mereu aproape de noi.Asa ca i-am dat drumul la treaba,montand un miriapod,din felioare de paine pe care le-am taiat rotund,le-am uns cu ceva...

Gustare pentru pici

In Sandvisuri la 9 Feb 2013

Taiere si asamblare dupa imaginatia fiecaruia..

O gustare calda

In Sandvisuri la 4 Feb 2013

Se prajeste oul,sunca si cascavalul,se aseaza haios in farfurie si se mananca cu pofta. De asta mi-a fost pofta si am executat.

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]