Franzela umpluta

de Constelatialeu in Sandvisuri, 5 Ian 2016 | 8139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • Umplutura
  • 3 oua
  • salam Sinaia
  • salam Banatean
  • cabanos stik
  • masline
  • cascaval
  • cas dulce
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela umpluta:

Am facut curatenie in frigider...Taiem marunt, salamul, cascavalul,casul, cabanosul, maslinele, ceapa, peste ele spargem ouale, adaugam sare si piper si omogenizam. Scobim franzela, tain deasupra un capac cat toata lungimea ei, lasand coltucul plin, in scobitura turnam umplutura, deasupra punem cas dulce taiat sub forma de betisoare. Asezam franzela pe hartie de copt si o invelim. Bagam la cuptor, lasam cca 20 min, apoi desfacem hartia d ecopt si lasam sa se rumeneasca putin. Cam astai toata filozofia....Sa aveti pofta sau nu....

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mirela0911 1

05.01.2016, 20:49

Buna idee!

Micutza Luana 1

06.01.2016, 13:12

asta da biig like

Zamfira 1

09.01.2016, 09:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]