![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 02.09.2018
publicat la 22.08.2018
publicat la 08.07.2018
Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!
Bucataras.ro
[email protected]
Grilled asparagus - Sparanghel la grill
Se spala sparanghelul si se usuca bine cu un prosop. Se taie capetele lemnoase si se arunca. Se ung tijele cu putin ulei de masline si se pun pe grilul incins. Se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte pana raman urmele de la grill si se inmoaie putin tijele se sparanghel. Cand sunt gata se scot...
Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde
Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare pentru gnocchi. In alta cratita sau tigaie se pun rosiile uscate taiate cubulete cu usturoiul si uleiul de pe ele, la incins. Se scoate carnea din carnati, se arunca pielita, iar carnea se adauga peste rosii si se amesteca din cand in cand. Se adauga...
Clatite pufoase reteta - a la Jamie Oliver
Clatite pufoase reteta Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, se adauga pe rand laptele, faina si albusurile batute spuma tare cu un praf de sare, amestecand usor cu un tel sau o spatula. In tigaia incinsa se pun cate 2 linguri de aluat si se formeaza clatite potrivit de mari care si coc pe...
Fructe pietruite
Se spala fructele si se lasa sa se zvinte. Intr-o cratita se pune zaharul cu otetul balsamic la foc mediu sa se caramelizeze. Perele se curata se cotor si se taie felii. Se scot samburii caiselor si se feliaza. Se adauga toate fructele in cratita peste zahar si se lasa 5-7 minute sa...