Criss

6

Bucataras
Chef

Targu Mures

Bucataras din 13.07.2010

RETETE542
PRIETENI255
Articole

Handmade, cu pasiune

In Cu de toate, la: 24 Feb 2017

Sper ca postarea mea sa nu fie prost inteleasa, nu vreau sa ma laud, nici nu vand nimic, :D vreau doar a va impartasesc noile mele pasiuni. Mai intai am descoperit tehnica frivolite, dantela cu acul, tehnica de care era pasionata si Regina Maria a Romaniei, am inceput sa "cos" cateva...

Tiramisu cu capsuni

In Fructe, la: 19 Apr 2016

Ingrediente: -1 pachet mic de piscoturi (cel cu doua pungi de piscoturi) -250 g mascarpone -200 ml frisca lichida Pilos -2 linguri zahar pudra  -250 g capsuni proaspete Sos de capsuni: -400 g capsuni congelate -2 linguri zahar -50 ml apa   Mai intai se...

Final de clasa a IV-a

In Cu de toate, la: 22 Iun 2014

Parca mai ieri paseam timizi in curtea scolii, in prima zi de scoala. O noua etapa incepea. Paseam pentru prima data intr-o scoala mult prea mare si rece comparativ cu gradinita primitoare si plina de jucarii. Faceam cunostinta cu doamna invatatoare, cu oarecare teama si nu stiam inca atunci ca...

Sighisoara

In Bucataras hai hui, la: 3 Iun 2014

Daca n-ati fost pana acum la Sighisoara in cetate, trebuie numaidecat sa va fixati acest obiectiv de a vizita singura cetate medievala locuita din Europa.E impresionanta, te simti ca in evul mediu pe stradutele pietruite, printre casutele colorate, biserici, turnulete cafenele. Pare o...

Margarete din pasta de zahar

In Tehnici, la: 4 Oct 2011

  Sambata am avut chef sa ma joc si am incercat pasta de zahar a Lissei. Fiind prima incercare pot sa ma declar multumita de rezultat. Am facut o portie mai mica, si asta pentru ca nu aveam de gand sa fac vreun tort ci pur si simplu sa vad daca imi iese si daca pot modela flori din pasta de...

Afisate 1 - 5 din 5 articole    

Postari recente

publicat la 07.12.2021

Salata Coleslaw

publicat la 06.12.2021

Desert bilute Zserbo

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]