Spalam, curatam legumele si le tocam. Intr-o oala cu 2 litri apa cu sare punem zarzavatul tocat si lasam sa fiarba la foc mic acoperit. Cand zarzavatul e fiert pe jumatate, adaugam o lingura de ulei si bulionul in oala si amestecam bine. Condimentam si lasam sa fiarba 5 minute.
Intre timp...
Se spala ciupercile, se curata de coaja si se taie felii.
Celelalte legume se curata de coaja, ardeiul se toaca marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare.
Intr-o oala mai adanca punem o lingura de ulei si calim putin morcovul cu telina.
Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugam ciupercile,...
Supa de rosii cu galuste
Spalam, curatam legumele si le tocam. Intr-o oala cu 2 litri apa cu sare punem zarzavatul tocat si lasam sa fiarba la foc mic acoperit. Cand zarzavatul e fiert pe jumatate, adaugam o lingura de ulei si bulionul in oala si amestecam bine. Condimentam si lasam sa fiarba 5 minute. Intre timp...
Ciorba cu ciuperci Portobello
Se spala ciupercile, se curata de coaja si se taie felii. Celelalte legume se curata de coaja, ardeiul se toaca marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare. Intr-o oala mai adanca punem o lingura de ulei si calim putin morcovul cu telina. Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugam ciupercile,...