Ciorba cu ciuperci Portobello

de ExploraCuisine in Ciorbe, 2 Mar 2011 | 6499 vizualizari

 

O ciorba extraordinar de gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci Portobello  
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi mari
  • 1 ou
  • 250 g smantana grasa
  • 100 g iaurt   
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciuperci Portobello:

Se spala ciupercile, se curata de coaja si se taie felii.

Celelalte legume se curata de coaja, ardeiul se toaca marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare.

Intr-o oala mai adanca punem o lingura de ulei si calim putin morcovul cu telina.

Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugam ciupercile, ardeiul si 2,5 litri de apa, condimentam cu sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40 minute.

Cand ciupercile sunt fierte, batem oul intr-un bol, amestecam cu usturoiul zdrobit, smantana si iaurtul, punem 2 polonice din supa si omogenizam amestecul, iar apoi il punem peste ciorba data deoparte.

Condimentam de sare si piper si lasam sa se racesca putin. Servim cu smantana si patrunjel presarat. Bon appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mena29 1

02.03.2011, 20:39

RuxyRux 1

02.03.2011, 20:41

Chiar cred ca e o nebunie!!!!

ExploraCuisine 1

04.03.2011, 16:33

Este super gustoasa, aroma de usturoi in combinatie cu cea de ciuperci e dementiala!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza rosie cu carne de porc