Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Set de 250 forme pentru briose
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:27
de Bucataras 8
la 10:01
ieri la 08:45
pe 16.06 la 09:24
pe 13.06 la 18:21
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
Claudia19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
NuStiuCum 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...