Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Set de 4 pahare de whisky
Taburet pliabil telescopic
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 incaltatoare
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:03
ieri la 14:02
ieri la 10:21
de Retete_gustoase 1
pe 20.03 la 17:01
pe 20.03 la 16:51
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
Rocsi
vasimur
AndrutzaP 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ankyy 1
Georghiouadriana23 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...