Iaurtul se pune in blender sau intr-un bol incapator. Se adauga sarea si apa(adaugarea apei se face in etape.Acesta este secretul bine pastrat al turcilor, atunci cand prepara delicioasa bautura), si mixeaza cateva secunde de fiecare data. Se orneaza cu frunze proaspete de menta.Se serveste cu...
Pt inceput,spalam lamaile si dam coaja pe razatoare pt ca ne mai trebuie la una alta. :)
Stoarcem lamaile,adaugam zaharul si amestecam bine pana cand se dizolva complet.(Eu am folosit indulcitor ca sa fie light). Apoi punem apa si...gata! Bagam la rece.
Eu am avut capsune congelate. Daca aveti proaspete,le spalati,le luati coditele si le puneti in blender imreuna cu gheata,laptele si mierea. Blenduiti pana la omogenizare comlpleta(cateva secunde).
Sau: bagati-le in congelator pt o ora,amestecati totul in blender si mixati. Se serveste...
Ness-ul si zaharul se amesteca energic cu o lingurita apa pana devine foarte cremos. Se adauga lapte cald putin cate putin,se amesteca pana se omigenizeaza bine,apoi se umple cescuta.
Se presara putin ness pulbere deasupra si se fac "moturi" cu ajutorul unei cozi de lingurita. Asta pt impresia...
AYRAN
Iaurtul se pune in blender sau intr-un bol incapator. Se adauga sarea si apa(adaugarea apei se face in etape.Acesta este secretul bine pastrat al turcilor, atunci cand prepara delicioasa bautura), si mixeaza cateva secunde de fiecare data. Se orneaza cu frunze proaspete de menta.Se serveste cu...
Limonada
Pt inceput,spalam lamaile si dam coaja pe razatoare pt ca ne mai trebuie la una alta. :) Stoarcem lamaile,adaugam zaharul si amestecam bine pana cand se dizolva complet.(Eu am folosit indulcitor ca sa fie light). Apoi punem apa si...gata! Bagam la rece.
Milkshake cu capsune
Eu am avut capsune congelate. Daca aveti proaspete,le spalati,le luati coditele si le puneti in blender imreuna cu gheata,laptele si mierea. Blenduiti pana la omogenizare comlpleta(cateva secunde). Sau: bagati-le in congelator pt o ora,amestecati totul in blender si mixati. Se serveste...
Ness cu lapte
Ness-ul si zaharul se amesteca energic cu o lingurita apa pana devine foarte cremos. Se adauga lapte cald putin cate putin,se amesteca pana se omigenizeaza bine,apoi se umple cescuta. Se presara putin ness pulbere deasupra si se fac "moturi" cu ajutorul unei cozi de lingurita. Asta pt impresia...