Ksenya

5

Bucataras
senzational

Acum in Bacau

Bucataras din 05.04.2012

RETETE265
PRIETENI135
Retete / Pizza

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina

In Piine la 23 Mai 2020

  Intr-un vas incapator desfacem drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam zerul cald, uleiul si 200 grame de faina cernuta   (din cele 500 grame). Amestecam toate ingredientele, va rezulta   compozitia ca o smantana mai groasa. Acoperim cu un prosop   si lasam la...

Paine de secara

In Piine la 23 Iun 2015

Maiaua- starter o amestecam cu apa ,apoi treptat adaugam faina  acoperim cu un prosop si lasam la temperatura camerei 12 ore. Eu am activat-o seara, pana a 2-a zi. Atentie! Recipientul trebuie sa fie incapator de 2 litri,va creste si va da pe afara daca este prea mic. A doua zi avem...

Maia de secara -Starter

In Piine la 18 Iun 2015

Pregatim un recipient din sticla sau plastic cu capacitatea de 2 l in care v-om pregati maiaua. Prima zi: Amestecam  bine  100 ml apa calduta  cu 100g faina , consistenta trebuie sa fie ca o smantana,acoperim cu o folie perforata  cu furculita din loc in loc ,apoi cu un...

Placinta ciobanului

In Piine la 9 Iun 2015

Pornim cuptorul la 180 grade. 1.In apa se dizolva drojdia 2. Faina se cerne si se adauga sarea,se amesteca si se adauga uleiul. 3.Peste faina se adauga drojdia cu apa si se formeaza o coca elastica. 4.Se lasa la dospit minim o ora. 5.Se formeaza 5 bile. 6.Fiecare bila se intinde...

Placinta bunicii cu branza ,marar si ceapa verde "

In Piine la 5 Noi 2014

Plamadeala o adaugam la faina cu sarea   si oul ,framantam un aluat adaugand  cate putin din laptele cald pana obtinem un aluat elastic,il acoperim si-l dam la cald penru a creste.Intre timp pregatim umplutura. Ceapa si mararul bine spalate si scurse de apa le tocam si adaugam la...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]