Micutza Luana

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 13.03.2013

RETETE137
PRIETENI170
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de varza cu afumatura

In Ciorbe la 6 Mai 2015

Carnea se taie bucatele mici se da intr-un fiert si se arunca apa . Se pune apa la fiert . Varza se toaca marunt si se freaca cu putina sare. Cand apa fierbe se adauga varza ciolanul sosul de rosii si se lasa a fiert circa 3o minute (depinde de varza ) se agauga si crenguta de cimbru...

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

In Ciorbe la 8 Iun 2014

Fasolea am lasat-o peste noapte in apa rece. A doua zi se da intr-un fiert si se arunca prima apa . Ciolanul il taiem bucati mici si il dam intr-un fiert . Se pune apa la fiert. Legumele se curata se toaca marunt si se pun la calit . Peste legume adaugam bulionul si punem la fiert...

Ciorba de gaina

In Ciorbe la 6 Mai 2014

Eu am avut gaina direct curatata si portionata, asa ca intai, punem carnea la fiert si spumam cand este necesar. Intre timp, curatam legumele, le taiem marunt si le calim in putin ulei. Adaugam peste carne si lasam sa fiarba .  Cand legumele sunt fierte, adaugam si cartofii curatati...

Ciorba radauteana a la Gaby_d

In Ciorbe la 13 Apr 2014

Intr-o oala de pun circa 4 litri de apa la fiert impreuna cu legumele, pieptul de pui si vegeta . Cand s-au fiert se strecoara iar in zeama rezultata se pune pieptul de pui taiat fasii si se pune din nou la foc . Intr-un castronel se amesteca smantana cu galbenusurile si putin cate putin...

Supa de rosii

In Supe la 5 Apr 2014

Legumele se calesc putin, dupa care se pun la fiert . Dupa fierbere se strecoara de zeama si se pun din nou la fiert impreuna cu rosiile .  Se mai lasa circa 10 minute  Pastele le fierbem separat dupa care le adaugam peste supa .  

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

In Ciorbe la 22 Feb 2014

Apa se pune la fiert .  Intre timp curatam legumele le taiem cubulete si le punem in putin ulei la calit . Le adaugam peste apa cu sare vegeta bulion si lasam sa fiaba legumele. Intre timp pregatim perisoarele .  Carnea o amestecam cu oul grisul sare piper si fomam bilute ....

Supa cu galuste

In Supe la 19 Feb 2014

Apa se pune la foc cand da in fiert adaugam puilui si lasam 10 minute sa fiarba, apoi spumam.  Legumele curatate si taiate in 2-3 le adaugam peste pui si vegeta. Lasam sa fiaba . Intre timp ne ocupam de galuste. Frecam bine oul cu grisul si sarea. Cand este gata supa se strecoara...

Ciorba de cartofi cu scarita afumata

In Ciorbe la 4 Feb 2014

Scarita o taiem cubulete si dam intr-un fiert. Se pune apa la fiert . Tocam legumele cubulete respectiv morvocul , telina , ardeiul  telina , pastarnacul , ceapa si le punem in putin ulei la calit . Adaugam peste legume si bulionul , mai lasam 3 minute. Peste apa care a dat in...

Ciorba de salata

In Ciorbe la 24 Ian 2014

Apa se pune la fiert . Salata se spala, se taie in fasii si se pune peste apa . Slaninuta se taie si ea marunt si se pune peste salata impreuna cu bulionul si usturoiul taiat marunt . Intre timp facem o omleta si o rupem marunt . Cand salata s-a fiert adaugam bucatile de omleta, sare,...

Ciorba de fasole cu pleurotus

In Ciorbe la 11 Dec 2013

Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte . A doua zi se da in fiert 10 minute si se arunca prima apa . Punem fasolea la fiert in a 2 apa . Legumele le taiem cubulete si le punem putin la calit . Ciupercile le taiem julie si le adaugam peste fasole, la fel si legumele si restul...

Ciorba de perisoare si carne de porc

In Ciorbe la 4 Mai 2013

Morcovul se taie rondele, ceapa marunt,la fel si  telina si ardeiul si se pun la fiert.Se adauga si  bucata de carne intreaga. Cand sunt apropate fierte ne pregatim sa facem perisoarele. Carnea se amesteca cu sare, piper si gris. Se pun la fiert in continure cu legumele si orezul. Cand...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 28.12.2015

Salata de fructe

publicat la 28.12.2015

Frigarui

publicat la 03.12.2015

Prajitura Valentina

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]