Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de Micutza Luana in Ciorbe, 22 Feb 2014 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1 ardei
  • jumatate telina
  • jumatate bulion
  • 3 linguri bulion
  • o cana zeama de varza (dupa preferinta)
  • un ou
  • leustean
  • Pentru perisoare
  • 250 gr carne tocata (porc si vita)
  • o lingura gris
  • sare
  • piper
  • un ou
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Apa se pune la fiert . 

Intre timp curatam legumele le taiem cubulete si le punem in putin ulei la calit .

Le adaugam peste apa cu sare vegeta bulion si lasam sa fiaba legumele.

Intre timp pregatim perisoarele . 

Carnea o amestecam cu oul grisul sare piper si fomam bilute .

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele si zeama de varza .

Perisoarele sunt gata cand se ridica la suprafata.

Luam de le foc si dregem cu un ou batut bine, si leusteanul 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Micutza Luana 1

23.02.2014, 20:32

sarna laurici muahh

Bya Ralu 1

25.02.2014, 02:59

delicioasa

Micutza Luana 1

25.02.2014, 11:43

muahhh bya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]