Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de Micutza Luana in Ciorbe, 22 Feb 2014 | 4123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1 ardei
  • jumatate telina
  • jumatate bulion
  • 3 linguri bulion
  • o cana zeama de varza (dupa preferinta)
  • un ou
  • leustean
  • Pentru perisoare
  • 250 gr carne tocata (porc si vita)
  • o lingura gris
  • sare
  • piper
  • un ou
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Apa se pune la fiert . 

Intre timp curatam legumele le taiem cubulete si le punem in putin ulei la calit .

Le adaugam peste apa cu sare vegeta bulion si lasam sa fiaba legumele.

Intre timp pregatim perisoarele . 

Carnea o amestecam cu oul grisul sare piper si fomam bilute .

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele si zeama de varza .

Perisoarele sunt gata cand se ridica la suprafata.

Luam de le foc si dregem cu un ou batut bine, si leusteanul 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare