publicat la 18.11.2013
publicat la 29.04.2013
publicat la 19.03.2013
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Bucataras.ro
[email protected]
Lasagna cu carne de vita
Se rumeneste ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare ,piper si se fierbe 15 minute amestecand continuu. Cand se raceste se adauga cascavalul ras si patrunjelul tocat. Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte.(se topeste untul, se adauga faina ,...
Paste cu spanac si ricotta
Intr-o craticioara, fierbem pastele in apa cu sare,dupa instuctiunile de pe pachet. Cand sunt gata fierte le trecem printr-un jet de apa. Spanacul se fierbe in apa cu sare cateva minunte, dupa care il punem intr-o sita si prin presare scurgem surplusul de apa existent. Pulpa de rosii...
Tagliatelle cu ciuperci
Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se caleste in 1-2 linguri ulei de masline pana se inmoaie si se adauga ciupercile spalate si tocate cubulete(sau felii subtiri). Se sareaza ,se pipereaza si se lasa sa fiarba la foc mic, adaugand daca este nevoie putina apa. Cand ciupercile au...