publicat la 15.05.2015
publicat la 15.05.2015
publicat la 15.05.2015
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline
Vinetele se spala si le se taie codita. Intr-o cratita mare se pune apa la fiert si cand aceasta clocoteste se adauga vinetele. Se lasa la foc mediu cca 25 de minute. Se scot vinetele pe o tava si se lasa sa se raceasca. Se cresteaza vinetele si in buzunarul obtinut se introduce putina sare. Se...
Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate
Ridichile se curate de coaja si se spala. Se taie in functie de marime in sferturi sau optima si se pun intr-un vas cu sare( cca 400 grame de sare). Se lasa pana a doua zi; ridichile lasa foarte multa apa. A doua zi se spala bine in apa rece si se pun in borcane alternative cu sfecla rosie...
Masline negre conservate in saramura si ulei de masline
Maslinele negre se spala, se scurg si apoi se cresteaza cu un cutit fiecare maslina in 2-3 locuri. Se pun intr-un lighean mare si se lasa in apa 4-5 zile, schimband apa de 2 ori pe zi. Se scurge apa si se pune 1 kg de sare grunjoasa peste masline, amestecand usor sa se repartizeze sarea...
Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe
Maslinele se zdrobesc cu ajutorul unei pietre sau se trec printr-o masina special conceputa pentru acest scop, apoi se spala si se pun intr-un lighean. Se are grija sa nu depaseasca 2/3 din capacitatea ligheanul si se adauga apa; maslinele se umfla in cele 3 zile si de asemenea trebuie sa fie o...