Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 01.05.2013
La 600ml apa un cubulet de drojdie de 25gr,putina sare ,o canuta de tarate de grau si aproape 900gr de faina,se framanta pana se dezlipeste de pe mana ,la sfarsit adaugam 3linguri de ulei si o mai framantam pana se incorporeaza uleiul.Se...
mai multe
publicat la 01.05.2013
Ciocan pentru carne
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 15:27
de Bucataras 6
la 09:33
ieri la 10:37
de oanapl 7
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine de casa
La 600ml apa un cubulet de drojdie de 25gr,putina sare ,o canuta de tarate de grau si aproape 900gr de faina,se framanta pana se dezlipeste de pe mana ,la sfarsit adaugam 3linguri de ulei si o mai framantam pana se incorporeaza uleiul.Se...