DIANA B

1

Bucataras
incepator

ONESTI - BACAU

Bucataras din 06.09.2010

RETETE73
PRIETENI231
Retete / Peste

Cod negru cu mujdei si mamaliga

In Peste la 9 Aug 2011

Reteta de cod negru cu mujdei si mamaliga   se prepara rapid si cu un rezultat excelent. Hai sa povestim cum se face: Am lasat pestele la decongelat, apoi l-am spalat, l-am uscat, l-am portionat, l-am condimentat si l-am lasat 20 de minute sa-si ia gust de la condiment. Intr-o tigaie...

Somon pe pat de legume

In Somon la 25 Iul 2011

Pestele l-am spalat in apa rece , i-am indepartat solzii (pffffffffffffff) si intestinele l-am condimentat cu de toate si l-am portionat in ideea de-a se patrunde mai bine . Am curatat legumele , am taiat morcovul si ceapa rondele , ardeii fasii , si usturoiul strivit putin cu lama cutitului si...

Macrou prajit cu mamaliga si piper ( mujdei de usturoi)

In Peste la 25 Mar 2011

Am curatat macrourile ( la merlucius am renuntat , era prea mult ptr noi doi ) de intestine , l-am decapitat , l-am spalat bine si l-am lasat la scurs. Am condimentat din belsug pestele si l-am lasat 20 de minute la rece sa-si ia gusturile . Am pregatit tigaia Amway , care nu lipeste si nu...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 24.05.2013

GRATIN cu PIEPT de CURCAN

publicat la 14.03.2013

Papricas de pui cu galuscute

publicat la 01.03.2013

Placinte ardelenesti

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]