Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2018
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....
mai multe
publicat la 30.11.2018
In cont 4
Set de 10 forme pentru briose
Perie de pantofi
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 16:07
de Bucataras 6
ieri la 14:11
ieri la 11:45
ieri la 10:23
pe 27.02 la 09:02
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
NeluPreda
Simymy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu crema de mascarpone
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....