Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 07.10.2010
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cantar digital pentru bucatarie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:43
de Constelatialeu 9
pe 20.04 la 18:11
pe 18.04 la 22:32
pe 18.04 la 22:01
pe 17.04 la 16:22
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de alune sau Peanut Butter
Pisam alunele , in piulita, cu untul proaspat; Dupa ce sunt bine pisate, le dam prin sita, si puse apasate, apoi tinem forma un minut in apa calda. Rasturnam untul pe o farfurie si-l servim. Pofta Buna!