RuxyRux

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2010

RETETE1294
PRIETENI305
Retete / Aperitive / Garnituri

Salata a la russe

In Aperitive / Garnituri la 29 Noi 2010

Se fierb cartofii in coaja, se fierb ouale, se fierb morcovii,  se toaca totul marunt, cartofii ouale, morcovii, se toaca marunt gogosarii si castravetii se scurg intr-o sita de excesul de apa si se amesteca toate ingredientele. Se sareaza se adauga mustarul, lamaia si se amesteca bine...se...

Chiftele vegetariene

In Aperitive / Garnituri la 29 Noi 2010

Cartofii ii fierbem in coaja, ii lasam la racit. Ii zdrobim, si ii amestecam cu ouale, branza, ceapa si usturoiul tocate marunt, verdeata si sarea. Formam chiftelele pe care le dam prin faina si le prajim in ulei vegetal( eu am pus de  palmier)

Omleta vegetariana

In Aperitive / Garnituri la 29 Noi 2010

Se pune uleiul in tigaie apoi legumele tocate marunt si se soteaza cinci minute, se adauga ouale putin batute cu un praf de sare...se decoreaza cu marar si daca se doreste se pune si branza rasa. O nebunie!

Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 27 Noi 2010

Curatam cartofii, ii taiem , curatam si ciupercutele ( alegem micute si le lasam intregi), punem uleiul de palmier in tava, ungem bine tava, adaugam cartofii, ciupercutele, stropim cu uleiul de masline. Turnam si apa cam pana pe la jumatate, vinul, sarea, piperul, rozmarinul proaspat si dam la...

Bulz ciobanesc

In Aperitive / Garnituri la 26 Noi 2010

1. Facem mamaliga...asta stie toata lumea asa ca nu mai spunem cum... 2. Amestecam felurile de branza intr-un vas. 3. Punem putin unt in tigaie si amestecam mamaliga cu branza si cu untul, prajim la foc mic 5- 10 minute dar cu grija sa nu rumenim ci doar sa lasam bine sa se amestece intre...

Tarta lasagna

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2010

1. Puneti zuchinni taiati impreuna cu praful de sare intr-un vas. 2. Pentru blatul de tarta combinati faina sarea, coaja de lamaie rasa intr-un bol. Adaugati uleiul si amestecati bine, apoi si apa. Faceti aluatul sub forma unei bile. Intindeti aluatul si puneti-l in forma de tarta cu marginile...

Placinta pastorului

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2010

1. Intr-o tigaie incingeti o lingura de ulei si sotati ceapa pana devine moale si putin de tot aurie, totul la foc foarte mic cu grija sa nu o ardem. 2. Peste ceapa adaugam soia fiarta si scursa de apa. si mai sotam inca un minut. 3. Intr-o tigaie incingem putin ulei vegetal si punem la...

Kremzli

In Aperitive / Garnituri la 21 Noi 2010

  Radem cartofii si ii stoarcem bine. Adaugam restul ingredientelor, ouale, faina, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat fin potrivim de sare, un praf de piper si cu o lingura luam din compozitie ca la chiftelute si prajim  in ulei vegetal incins...sunt  teribil de buni...

Orez prajit cu ou in stil chinezesc

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2010

Incingem in wok putin ulei vegetal, adaugam ouale batute si amestecam rapid sa le desfacem. Inca putin ulei si adaugam usturoiul si orezul. Punem si restul de legume. Sosul de soia il turnam peste compozitie, potrivim de sare, dam si un praf de piper si servim cu placere si cu zambetul pe...

Snitel de branza feta

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2010

Luati feliile de branza feta si tavaliti-le prin oul batut cu foarte putina sare. Amestecati faina cu pesmetul intr-un vas si tavaliti fiecare feliie dupa ce ati trecut-o prin ou. Prajiti pe ambele parti si serviti. O bunatate!

Bruschete cu rosii cherry

In Aperitive / Garnituri la 19 Noi 2010

Painica se taie felii, se stropeste cu ulei de masline, se rade usturoi deasupra si se aseaza feliile de rosii. Se sareaza dupa gustul personal si se dau la cuptor 20 de minute...yammmyyyy delicios!

Placinta cu foi Yufka, branza sarata si nuci prajite

In Aperitive / Garnituri la 16 Noi 2010

1. Ungeti cu unt o tava pentru copt( patrata, rotunda cum doriti) 2. Preparati compozitia de branza: branza, 3 oua, mararul tocat, 3 linguri de smantana, se amesteca foarte bine. 3. Preparati compozitia de smantana: 4 linguri pline de smantana impreuna cu 2 oua se amesteca foarte bine....

Afisate 181 - 192 din 192 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]