Bulz ciobanesc

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 21523 vizualizari

 

Un bulz...cu savoare romaneasca

 

INGREDIENTE

  • Branza de burduf
  • branza telemea veche
  • cas framantat
  • cas dulce
  • mamaliga
  • oua
  • unt de casa  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ciobanesc:

1. Facem mamaliga...asta stie toata lumea asa ca nu mai spunem cum...

2. Amestecam felurile de branza intr-un vas.

3. Punem putin unt in tigaie si amestecam mamaliga cu branza si cu untul, prajim la foc mic 5- 10 minute dar cu grija sa nu rumenim ci doar sa lasam bine sa se amestece intre ele la cald.

3. Luam formele punem din compozitia din tigaie in fiecare forma si dam o jumatate de ora la cuptor...servim cu oua ochiuri deasupra...si cu smantana...o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ciobanesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz dacic