Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Craiova
Bucataras din 02.02.2012
Punem in blender uleiul, oul, mustarul, zeama de lamaie, putina sare si mixam timp de 30 secunde. Adaugam apoi iaurtul si amestecam cu o spatula de lemn. Folosim maioneza pentru diverse salate, eu am folosit-o la salata de boeuf light.
publicat la 10.11.2017
publicat la 23.08.2016
publicat la 28.01.2016
Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!
Voturi:84
Voturi:41
Voturi:87
In cont 31
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:35
ieri la 09:06
pe 25.07 la 09:57
pe 25.07 la 09:33
pe 25.07 la 09:12
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Panacris
MOKUSKA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
deeamumushika 1
rhalooka 1
Madalina2013 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza light
Punem in blender uleiul, oul, mustarul, zeama de lamaie, putina sare si mixam timp de 30 secunde. Adaugam apoi iaurtul si amestecam cu o spatula de lemn. Folosim maioneza pentru diverse salate, eu am folosit-o la salata de boeuf light.