Ubulika

1

Bucataras
incepator

cluj-napoca

Bucataras din 16.05.2010

RETETE111
PRIETENI107
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de vacuta

In Ciorbe la 2 Noi 2012

Carnea se pune la fiert in apa rece si o lingurita de sare. Se toaca ceapa si legumele se taie cuburi. Spumam cat este necesar fiindca face multa spuma. Cand nu se mai face spuma punem si legumele. Lasam sa fiarba la foc mic.cca 40 minute. Cand este mai mult de  jumatate fiarta carnea punem...

Ciorba cu perisoare

In Ciorbe la 15 Dec 2011

Se spala ,se curata si se taie cubulete zarzavaturile .Se pun la fiert cu 3 boabe de piper. Carnea tocata se pune intr-un castron,adaugam oul ,condimentele si orezul spalat si ales in prealabil.Prajim ceapa si o punem peste amestec.Amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Ne dam mainile...

Ciorba de fasole cu costita

In Ciorbe la 2 Dec 2011

Se pune fasolea cu o seara inainte la inmuiat. Se pune la fiert schimbandu-i apa de 3 ori. Punem apa in cucta, apoi fasolea, morcovii rondele, patrunjelul, telina si jumatate din costita. Umplem cu apa sa nu depaseasca f mult peste jumatate. Punem capacul si lasam sa fiarba 1h. Intre timp...

Supa de gaina

In Supe la 24 Iul 2011

Se pune apa in cucta pana la jumatate.Punem gaina ,boabele de piper si zarzavatul.Lasam la foc mic 1h si 15 min.Nu a fost gaina batrana:D.Timpul de fierbere depinde de cat de batrana e. Cand e gata se scoate zarzavatul si supa se strecoara. Se pune din nou la foc mic, cu o lingura de...

Ciorba de cartofi cu afumatura

In Ciorbe la 24 Iul 2011

Se calesc cepele tocate marunt si morcovii.Punem afumatura ,calim 2 minute si acoperim cu apa.Cand carnea e fiarta punem cartofii cubulete.Cand sunt fierti si ei adaugam 2 linguri de bors, in ultimele 10 minute de fierbere.Tocam tarhonul si il punem in supa.Stingem focul si dam deoparte....

Luscos

In Supe la 16 Mai 2010

Se fierbe carnea,se spumeaza.Dupa 30-35 minute se pune varza taiata bucatele,mararul si cimbrul. Se lasa la fiert pana e fiarta si varza.Facem un rantas  din faina ,ulei si bulion,se pune in supa si se mai lasa 15 minute.Se serveste cu smantana .

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 30.01.2014

Prajitura Tavalita

publicat la 30.01.2014

Prajitura Fanta

publicat la 27.08.2013

Ficatei cu mamaliguta

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]