Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
srdtfhgjkl
Bucataras din 10.02.2012
Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
publicat la 22.01.2013
Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.
Voturi:22
Voturi:21
Voturi:17
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:46
de Retete_gustoase 1
ieri la 18:17
ieri la 09:32
pe 22.04 la 10:43
de Constelatialeu 9
pe 20.04 la 18:11
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
2 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de pufuleti
Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.