Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Rola de folie pentru prajituri
Set de 10 forme pentru briose
Taburet pliabil telescopic
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:01
la 08:32
ieri la 10:52
pe 11.06 la 08:53
pe 10.06 la 09:10
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
vio_dreams 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mady90 1
cirmicica 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...