
publicat la 05.04.2020
publicat la 05.08.2019
publicat la 05.08.2019
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Cel mai BUN sandvis cald
Taiem capacelul chiflei si o scobim. Umplem chifla cu bucati mici de sunca, rondele ardei iute, feliute de castravete murat, cascaval Delaco De Familie razuit iar deasupra cu mare grija spargem un ou. Presaram sare si piper dupa gust. Ornam cu bucatele de ardei rosu iar in final cu o frunza de...
Sandvis "Barza"
Ungem felia de paine cu Ceva Fin Cremos cu smantana de la Delaco, asezam o jumatate de ou fiert tare, ornam cu feliute de morcov, masline, fire de marar verde. Langa sandvis taiem feliute de cascaval Delaco De Familie si feliute de gogosari sau ardei rosu.
Sandvis rustic
Taiem o chifla cu seminte in doua si incepem sa o umplem: sunca, salam picant, feliute de carnat de casa, cascaval Delaco, feliute de castravete murat, ceapa rosie.
Sandvis modern
Fierbem ouale, feliem sunca, salamul si cascavalul Delaco. Asezam totul pe o felie de paine, ornam cu bucati de ardei si masline.
Sandvis "Soricei"
Feliem painea, cascavalul Delaco si sunca. Fierbem ouale foarte bine sa fie tari. Asezam pe rand sunca, cascaval, jumatatile de oua (fierte, racite si curatate) apoi ornam totul.
Sandvis "Crab"
Feliem painea, asezam deasupra salam, sunca, cascaval si masline verzi.
Sandvis "Floare"
Taiem chifla in doua, asezam sunca, gogosarii feliute, cascavalul si maslinele.
Sandvis "Telefon"
Feliem painea si o ungem cu Delaco ceva fin, asezam sunca, salamul, boabele de porumb, maslinele si cascavalul.
Sandvis "Lup"
Feliem painea, asezam deasupra sunca, masline si cascaval.
Sandvis cu crema de branza si cascaval Delaco
Ungem felia de paine cu crema de branza, deasupra asezam o felie cascaval Delaco. Ornam cu ardei galben, gogosar si masline negre.