
publicat la 05.01.2019
publicat la 05.01.2019
publicat la 02.01.2019
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu branza dulce
Pastele se pun la fiert in apa cu sare timp de 7-9 minute, in functie de felul lor ( eu am folosit spirale). Am preferat sa le fierb putin al dente ... Cand sunt gata, se scurg in strecuratoare, se dau sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Separat am pregatit branza. Am framantat-o bine...
Paste cu lapte si scortisoara
Laptele se fierbe intr-o cratita cu un praf de sare. Separat intr-o alta cratita se pun in 300 grame de apa impreuna cu un parf de sare, pastele la fiert. Dupa ce s-au fiert ( faza al dente), se adauga laptele si se lasa impreuna la fiert. Se pune, in timpul fierberii, zahar dupa gust, zaharul...