publicat la 05.01.2019
publicat la 05.01.2019
publicat la 02.01.2019
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Sos picant pentru cartofi prajiti
Sosul de chili dulce se amesteca cu mustarul picant, ca la maioneza. Se adauga putin cate putin uleiul de masline. La final se adauga putin cimbru.
Sos de patrunjel cu iaurt
Patrunjelul se spala si se rupe frunza cu frunza si se pune in vasul blenderului vertical. Se spala si mararul si se adauga tot acolo. Se mai pune apa si uleiul, sare, piper si se mixeaza pana devine aproape o pasta. Cand este gata se adauga peste iaurt si se omogenizeaza.
Sos de smantana
Am folosit o smantana putin mai grasa ( 12%), peste care am adaugat ingredientele : ulei, sare, piper, marar, usturoi. Se amesteca bine. Este un sos foarte simplu dar foarte gustos si se potriveste la mai multe preparate. Lucru stiut.