publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare
Punem osul la fiert, sa iasa zeama mai buna, dupa care punem ceapa tocata marunt si zarzavatul si lasam sa fiarba. Pregatim perisoarele: carnea tocata amestecata cu orezul, oul, marar si sare. Cand e fiert zarzavatul scoatem osul si adaugam perisoarele care le dam prin ou, sa nu se sfarame....
Supa scazuta cu cartofi si scarita
Se toaca cepa marunt si se pune la calit, dupa cateva minute adaugam si zarzavatul. Carnea o taiem, o spalam si o punem la fiert in oala peste zarzavat, cartofii ii curatam si ii taiem cubulete, mai mici sau mai mari, dupa preferinta si ii punem in oala. Adaugam apa, sa depaseasca un pic cartofii...
Ciorba cu afumatura
Costita se taie si se pune la fiert, o lasam sa dea cateva clocote inainte sa punem legumele. Tocam ceapa si ardeiul, morcovul rondele, cartofii eu i-am taiat pai, ca la cartofi prajiti. Adaugam si legumele in oala peste carne, in afara de cartofi si lasam sa fiarba. Spre final adaugam si...