Ciorba cu afumatura

de andreea_angelo in Ciorbe, 4 Dec 2012 | 4023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costita afumata
  • ceapa
  • morcov
  • ardei
  • cartofi
  • pantrunjel
  • bors
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Costita se taie si se pune la fiert, o lasam sa dea cateva clocote inainte sa punem legumele. Tocam ceapa si ardeiul, morcovul rondele, cartofii eu i-am taiat pai, ca la cartofi prajiti. Adaugam si legumele in oala peste carne, in afara de cartofi si lasam sa fiarba. Spre final adaugam si cartofii. Daca folositi bors acru, facut in casa, trebuie incalzit sau fiert mai intai, si dupa aia se pune in oala peste legume si peste carne. Eu am folosit cam 2 pahare de bors. Daca folositi bors magic, puneti cate lingurite doriti,d epinde cat de acru vreti sa il faceti. Adaugam si sarea si gata.

Mie imi place ciorba dreasa cu smantana, dar nu punem smantana in ciorba, in oala, ne punem fiecare in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]