Aurul alb din bucatarie - andivele

Postat de Tabita _ in Legume pe 7 Apr 2013, 20:09

Articol pe placul a 18 bucatarasi
comenteaza
Aurul alb din bucatarie - andivele

Andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii.

Sunt considerate o delicatese de catre bucatarii faimosi din intreaga lume.

Se pot utiliza atat la salate, cat si in alte mancaruri.

Sunt bogate in hidrati, calciu, potasiu, fier, vitaminele A, B,C si E, beta-catoten, magneziu, fosfor si celuloza.

Se recomanda in special persoanelor care tin dieta diabetica, dar si copiiilor si varsnicilor.

Imbunatatesc capacitatea vizuala.

Pentru ca andivele sa nu fie amare se pun in apa cu sare si otet 15-20 de minute.

foto: click.ro

Comentarii (16)

09.04.2013, 14:27

Daciana ma bucur ca o apreciezi.
Ar fi bine sa scri, e bine de stiut.

18.06.2013, 18:07

17.12.2013, 01:28

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]