Iată cum poți pregăti un tort rapid, fără coacere, cu o cremă fină de mascarpone și multe căpșuni. Se prepară simplu și ușor și te bucuri de gustul proaspăt și fin al unui tort delicios.
Pentru acest Tort rapid cu cremă mascarpone și căpșuni - Deliciu de vară fără coacere, am folosit următoarele ingrediente: chec, mascarpone, smântână, zahăr și căpșuni.
Cum se prepara acest Tort rapid cu cremă mascarpone și căpșuni - Deliciu de vară fără coacere:
Într-un bol, pune brânza mascarpone, zahărul pudră și smântâna lichidă. Mixează bine până obții o compoziție pufoasă și omogenă.
Taie căpșunile în cuburi mici și încorporează-le în cremă.
Taie checul în felii, însiropează-le în lapte, apoi așază-le în tavă ca să formezi primul strat. Pune jumătate din crema cu căpșuni, nivelează frumos, apoi așază alt strat din felii de chec insiropate. Pune restul de cremă și nivelează.
Acoperă cu folie alimentară și pune tortul în frigider pentru câteva ore.
Îl poți decora cu căpșuni, fulgi de ciocolată sau după bunul plac.
Încearcă și rețeta de Tort cu ciocolată și afine, un desert delicios sau varianta de Cheesecake cu mentă și afine.
Îți recomandăm și rețeta de Tort cu zmeură și ciocolată.