Cele mai bune 10 retete pentru fasolea de 1 Decembrie

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 26 Noi 2015, 10:39

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza

De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, tot romanul mananca o fasole cu ciolan / carnati / afumatura. 

Fie ca este gatita acasa sau la vreun targ sau serbare de Ziua Nationala, fasolea este o mancare nu doar gustoasa, dar si consistenta si bogata in proteine si carbohidrati.

Deci, daca vreti sa petreceti romaneste de 1 Decembrie, v-am pregatit cele mai bune 10 retete pentru o fasole de 1 Decembrie:

1. Iahnie de fasole

2. Mancare de fasole cu cap de piept de porc afumat

3. Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata 

4. Fasole boabe cu ciolan 

5. Fasole cu coaste afumate

6. Fasole scazuta cu carnati de curcan 

7. Mancare de fasole cu carnati afumati 

8. Fasole scazuta la cuptor cu ardei kapia copt

9. Ciorba de fasole cu afumatura 

10.  Fasole cu carnati in stil frantuzesc

 

Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Comentarii (4)

26.11.2015, 11:00

ce dezmat!

26.11.2015, 12:50

Sincer Bucataras, sunt la retete si unele care le intrec cu mult pe cele alese de tine. Fara suparare!
Fasolea boabe este buna oricum, oricata, oriunde.

26.11.2015, 14:42

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]