Desfasurat in Parcul Izvor din Bucuresti, Campionatul national de gatit in aer liber a avut un juriu celebru, in frunte cu Robert Rainford, dar si bucatarasi destoinici in corturile special amenajate. Iata mai jos o galerie foto cu delicioasele preparate:
1 Calamari umpluti (preparati de bucatarii de la restaurantul Butoiul sasului din Brasov, str. Republicii 55) | |
2 Ciorba de reveneala preparata impreuna cu pastrav la gratar si legume de catre o gasca de motociclisti rockeri | |
3 Fructe confiate pregatite de bucatarasii de la pensiunea Colibri (Cluj) | |
4 Gratar vinatoresc de la Pensiunea Alex din Busteni: cirnati vinatoresti, pe centru medalion de urs, in stinga medalion de caprioara | |
5 Nebunie de tocana de cerb tot de la Pensiunea Alex din Busteni (ei zic ca au acolo atv-uri, jacuzzi, etc, 200 ron 3 nopti de cazare) | |
6 Iepure sasesc cu morcovi si masline, bucatarii de la restaurantul Butoiul sasului din Brasov | |
7 Kebab la oala de lut acoperita cu piine prezentata de bucatarii turci ai hotelului Rixos (il gasiti si in Turcia :) ) | |
8 Supa in piine - astea-s ustensilele foarte misto (asa o aduce la masa) | |
9-10 Sarma de 2 metri - bucatarii de la hotel Paltinis din Sinaia, + mamaliga de 2 metri :) | |
11 Miel la protap | |
12Mistret la protap | |
13 Miel la protap 2 ( zici ca e Bruce Willis in Die Hard :) ) | |
14 Saramura de crap cu mamaliguta puisor | |
15 Vitel ciobanesc de Bucovina |