Cum pastram maslinele

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 25 Apr 2009, 10:00

Cum pastram maslinele

Noi cumparam in general masline rosii,  mici, care au fost in saramura, neconservate, la vrac, cu termen de garantie 3 zile…

Preparam un amestec din ulei de masline (noi folosim extravirgin), cativa catei de usturoi maruntiti, boabe de piper purpuriu (rosu,  alb, verde si negru), putin ardei iute tocat marunt, sau pasta de chilli, 2-3 boabe de coriandru, o foaie de dafin, rozmarin si cimbru, pe care il punem peste masline, intr-un borcan.  In cateva zile, puteti simti gustul deosebit al maslinelor.

Pe masura ce se consuma din masline/ulei, sa completeaza in borcan ‘partile lipsa’ :)

Acest ulei aromat il folosim si la salate, este delicios.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Comentarii (3)

21.06.2010, 20:00

wow~
imi ploua in gura
ador maslinele!
o sa fac si eu!

17.12.2010, 00:35

dupa ce se termina maslinele incearca sa inmoi paine proaspata (noi folosim paine cu cartofi) si sa vezi ce bunatate ai! si eu mereu le marinez,la fel fac si cu branza feta!

13.02.2011, 17:58

eu am facut branza feta marinata in ulei de masline

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]