Cum putem folosi varza crapata?

Postat de Tabita _ in Tipsuri pe 28 Feb 2013, 12:30

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza
Cum putem folosi varza crapata?

Verzele crapate, partile necomestibile de la varza, conopida (cocean , frunze) , sparangel, gulii, ciuperci si altele se usuca pentru a fi folosite la supe si sosuri ce urmeaza a fi strecurate.

Din resturile de ciuperci se poate prepara: supa, sos picant sau faina de ciuperci pentru condimentarea mancarurilor. 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]