Ghimbir

Postat de Bucataras in Condimente pe 25 Apr 2009, 10:00

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Folosit mult in bucataria asiatica, ghimbirul este un ingredient obisnuit in preparatele dulci si picante. Radacina proaspata de ghimbir se curata de coaja , se rade, apoi se adauga in mancaruri de genul tocanei sau a celor preparate prin prajire rapida. Ghimbirul macinat si uscat se foloseste si la prajituri, aluaturi.

Stiati ca?

Este util in tratarea tusei si a racelii. Ghimbirul proaspat, ras, cu lamaie si cu miere inre-un ceai fierbinte seara previne raceala. De asemenea previne raul de masina si greturile matinale in timpul sarcinii.

Comentarii (1)

15.05.2011, 08:00

Chiar acum beau un ceai cu ghimbir proaspăt şi scorţişoară"aromat, picant! Scorţişoara îl şi îndulceşte, nu mai trebuie zahăr.(baton de scorţişoară)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]