Razboiul brioselor, din 21 aprilie la TV Paprika

Postat de Chello_Networks in Bucataras FoodPR pe 20 Apr 2012, 11:16

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

Singurul canal cu tematica gastronomica din Romania, TV Paprika va prezinta super show-ul Razboiul brioselor, din 21 aprilie!

Va invitam la un adevarat razboi al prajiturelelor, care se da la TV Paprika! In fiecare saptamana, patru dintre cei mai buni bucatari ai dulciurilor se dueleaza. Castigator nu poate fi decat unul dintre ei! Premiul cel dulce este in valoare de 10 000 de dolari. Castigatorul are prilejul de a-si expune prajiturile la un eveniment special. Fie ca este vorba de o aniversare cu torturi colosale, o petrecere sustinuta de o revista sau un turneu de golf, aceste prajituri vor incinge cu siguranta atmosfera! Din juriu fac parte Candace Nelson (proprietarul cofetariei Sprinkles Cupcakes) si Florian Bellanger (bucatar si co-proprietar al companiei MadMac). Cel de-al treilea membru al juriului se schimba in fiecare saptamana. Emisiunea il are gazda pe Justin Willman.

Razboiul brioselor din21 aprilie – sambata, de la ora 15:00.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]