Trei trucuri in bucatarie

Postat de Bunica in Cu de toate pe 12 Sep 2013, 20:45

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

Am gasit aceste trucuri in revista Taifasuri si mi s-au parut interesante.

* Pentru ca portocalele si lamaile sa ramana proaspete mai mult timp,puteti sa le ungeti cu ulei vegetal,apoi le puneti in pungi de celofan sau intr-un vas acoperit si le tineti la racoare.

* Daca painea s-a invechit,puneti o telina proaspata si curatata in punga in care o pastrati,iar apoi o inchideti.Astfel isi va recapata gustul intial.

* Atunci cand vreti sa dezghetati o bucata de carne de la congelator,turnati otet peste ea.Nu doar ca va fragezi carnea,ci va grabi si dezghetarea.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Comentarii (12)

14.09.2013, 20:58

14.09.2013, 22:06

Interesant trucul cu telina . Am sa-l incerc si cel cu otetul

25.03.2014, 08:46

Nu stiam niciunul dintre ele si sunt foarte interesante

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]